SÚŤAŽ o najlepší vlastný transparent k Národnému pochodu 2015!

02.09.2015 21:43

Pozývame vás zapojiť sa do súťaže o najlepší vlastný transparent k Národnému pochodu!
Súťažiť sa bude vyhodnocovať v troch kategóriách:

A. Najväčší transparent

Ak budete presvedčení, že ste vyrobili najväčší transparent, prineste ho po sv. omši, ktorú bude náš otec biskup sláviť pre veriacich Žilinskej diecézy v kostole na Kalvárii, do sakristie kostola. Tam ho odmeriame a zapíšeme si veľkosť a kontakt na vás.

B. Najnápaditejší transparent

Ak si vyrobíte vlastný nápaditý transparent, pošlite jeho fotografiu vo formáte JPG na adresu rodina@dcza.sk. Fotografie zverejníme a podľa hodnotenia návševníkov stránky určíme víťaza.

Víťazný transparent farnosti Vrútky. Gratulujeme. Jedna rodina z farnosti Vrútka, ktorá vyrábala tento transparent získava víkendový pobyt v Rodinkove. 

C. Najinšpiratívnejší transparent

Ak si vyrobíte vlastný nápaditý transparent, a myslíte si, že je dosť zaujímavý a dosť jednoduchý, aby si ho mohli vyrobiť aj iní účastníci, pošlite nám tiež jeho fotografiu spolu s popisom prípravy. Po skončení sv. omše v kostole na Kalvárii vyzveme účastníkov, aby zdvihli svoje vlastnosručne vyrobené transparenty s vlastným motívom a autor motívu, ktorý sa bude najviac vyskytovať na fotografiách, sa stane víťazom.

Odmena pre víťaza v každej kategórii bude víkendový pobyt  pre celú rodinu autora v Dome prijatia pre rodiny - Rodinkove ;-)